Когато преди няколко години той стартира канала си в YouTube, едва ли

...
Когато преди няколко години той стартира канала си в YouTube, едва ли
Коментари Харесай

Той ли счупи световния рекорд за най-много продадени бургери за един ден

Когато преди няколко години той започва канала си в YouTube, надали е очаквал, че ще стане чак толкоз известен. Или то най-малко не толкоз скоро.
 MrBeast, Джими Доналдсън и по какъв начин се печелят 54 милиона $ от YouTube за година
Да спечелиш 54 милиона $ от YouTube за година

А ние работим за една запата

Но си е реалност. Само към година подготовка на Джими Доналдсън, носещ закачливия прякор MrBeast (Господин Звяр), му би трябвало, с цел да изпълни цялостен мол с хиляди хора. И то за един доста специфичен мотив - а точно откриването на първия му ресторант за бургери.

Всъщност, първите видеа на Джими в YouTube са на филантропска тема, която очевидно много се харесва на аудиторията му, бързо наброявайки 10 000 клиенти. В следствие обаче набъбва до цели 100 000 и по този начин в този момент той е един от най-популярните хора в платформата за видеосподеляне. И очевидно с този си огромен триумф американецът придобива увереността първо да сътвори MrBeast Burger. От 2020 година насам тази компания доставя храна на повече от 1000 места по целия свят.

След този ударен старт в бизнес кариерата си, на Джими Доналдсън явно му идват вдъхновението и желанието да отвори и лично заведение. И несъмнено, че го прави. Ресторантът му в мола American Dream в Ню Джърси предлага бургери, както евентуално към този момент сме се и досетили, и притегля гости и почитатели и поради опцията там те да срещнат самия Джими. Явно е, че искащите не са срамежливи, а и се оказват търпеливи почитатели, които са подготвени да чакат на опашка с часове, с цел да го видят.

Me - Don’t show up lots of people will be here

You guys -
— MrBeast (@MrBeast)
Щастлив от това, той споделя видео, в което самичък демонстрира какъв брой многочислени са хората, отишли в мола поради него, и то още в първите часове след отварянето на заведението. По думите на Джими Доналдсън тълпата е наброявала над 10 000 души.

Send us the numbers, Jimmy????
— Guinness World Records (@GWR)
А пък в деня по-късно той не е пропуснал да се похвали и с още нещо. Самият Джими " MrBeast " Доналдсън един тип се самопровъзгласява за Краля на бургерите като твърди, че е счупил международния връх за най-вече продадени бургери за един ден.
 Давид Добрик, Джеф Уитек и случаят с екскаватор за YouTube видео, поради който се води дело за 10 милиона $
Защо съдят ютюбър за 10 милиона $

“Не опитвайте това вкъщи ”

Е, разбираме за какво толкоз му се желае това в действителност да е по този начин, само че всеки случай, тази информация към момента не е доказана. Световните върхове на Гинес занапред ще създадат своето изследване по въпроса, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР